Color Tunnel 2

Color Tunnel 2

Casual spelletjes zijn een prima manier om de tijd te doden en de verveling te verdrijven. De hit Color Tunnel 2 is het vervolg op de vorige versie van Color Tunnel Entertainment.

Hoe te spelen

De gebeurtenissen vinden plaats in een gekleurde tunnel. De belangrijkste taak van de speler is om de bal te controleren, obstakels te ontwijken. Als de bal beweegt, laat hij een spoor achter waarmee je de baan van de beweging kunt berekenen en preciezere manoeuvres kunt uitvoeren. Obstakels kunnen bewegen, groter worden of verdwijnen.

De taak van de deelnemer is om zo snel mogelijk te reageren en de bal naar een veilige baan te brengen. Gebruik de pijltjes om de bal naar links en rechts te bewegen.
Elk niveau en elke nieuwe poging heeft een ander tunnelontwerp. Dit kan een gekleurde buis zijn of een monochrome met de meest uiteenlopende configuratie van obstakels voor de speler.

De speler heeft de keuze uit drie soorten ballen op het eerste niveau. Door de opdrachten te volbrengen, ontgrendelt de deelnemer steeds meer opties, evenals nieuwe niveaus van het spel.

Vooruitgang kan worden bijgehouden per score, evenals record scores.

De opdracht van het spel is fascinerend en zal niemand onverschillig laten. U kunt het vermogen trainen om snel te reageren, beslissingen te nemen, en de kleinste details op te merken. De overwinning komt alleen toe aan hen die zich kunnen concentreren en bereid zijn tot het einde stand te houden.

Categorie

Top