Color Tunnel 3

Color Tunnel 3

Arcade games zijn een populaire categorie van online entertainment die aantrekken met hun snelheid en intensiteit en weinig tijd in beslag nemen. Color tunnel 3 combineert niet alleen deze kwaliteiten, maar heeft ook levendige graphics.

Hoe te spelen

De taak van de speler om de maximale afstand te overbruggen, obstakels te overwinnen. In de tunnels en op de pijpleidingen zijn er statische of beweegbare barrières die de verplaatsing bemoeilijken. Als een obstakel niet omzeild kan worden, zal het spel vanaf het begin van het level moeten beginnen.

Je moet links en rechts bewegen om de bedreigingen te ontwijken. Gebruik de pijlen hiervoor.

U kunt uw vorderingen volgen in de vorm van indicatoren van de afgelegde afstand, en ook de maximumsnelheid vaststellen. Probeer het vorige record te verslaan.

Er zijn power-ups langs de weg – glanzende genade schilden. Door er doorheen te springen, krijgt de speler bescherming tegen de vernietigende effecten van de hindernissen en wordt hij of zij op de been gehouden wanneer hij of zij ze tegenkomt. Het ontwerp en de moeilijkheidsgraad van de tunnels, buizen en barrières veranderen naar gelang van de etappe. De taak wordt moeilijker naarmate het spel vordert.

Het vermaak zal een goede remedie zijn tegen verveling, maar zal ook helpen om te ontspannen en de activiteit te veranderen. De gebruiker traint zijn concentratievermogen, coördineert zijn bewegingen en verbetert zijn fijne motoriek.

Categorie

Top