Color Tunnel 3d

Color Tunnel 3d

Als alleen spelen saai is, is het tijd om entertainment voor twee te ontdekken. Het online spel Color tunnel 3d is een fascinerende arcade spel dat niet iedereen onverschillig zal laten.

Hoe te spelen

De taak van de speler – om in een oneindige tunnel zo ver mogelijk te komen. De taak wordt bemoeilijkt door het feit dat er op de weg steeds hindernissen zijn in de vorm van driedimensionale piramiden. Om tussen allerlei hindernissen door te manoeuvreren, moet je de positie van de speler bepalen met de linker- of rechterknop.

In het begin veroorzaakt het spel geen moeilijkheden. Maar hoe verder je komt, hoe moeilijker de taak zal zijn. De bewegingssnelheid wordt hoger en het aantal obstakels neemt toe. Tijd om na te denken over de zet is er bijna niet, en vereist dus van de speler een bliksemsnelle reactie en het vermogen om zich in de situatie te oriƫnteren. Met zulk vermaak zal men de fijne motoriek kunnen trainen.

In de dubbelspelstand zijn er twee aparte speelvelden op het scherm – de tunnels. Elke speler bestuurt zijn eigen, met de pijltjestoetsen en de A en D.

Heldere graphics, dynamische muziek en een snel spelverloop zijn aantrekkelijk en houden het spel interessant.

Categorie

Top