Color Tunnel Red Ball

Color Tunnel Red Ball

Een levendige tunnel met een rode stuiterbal en een blauwe voor twee spelers, wacht op de echte kenners van arcadespellen. Color Tunnel Red Ball is een snel online tijdverdrijf dat spanning, opwinding en een verlangen om te winnen met zich meebrengt.

Hoe te spelen

Het speelveld was een dynamische tunnel, die bestaat uit rechthoekige segmenten. Langs de route beweegt de bal. De taak van de speler om het bewegende object te besturen en obstakels te vermijden. Afgronden aan de oppervlakte van de tunnel fungeren als barrières.

De dekkingssegmenten worden in de loop van het spel toegevoegd. De speler moet het oppervlak op de route goed in de gaten houden en zo nodig de bal naar links of rechts verplaatsen – hij springt van platform naar platform. Het tempo van het spel wordt ondersteund door een energieke soundtrack.

De taak wordt moeilijker naarmate de snelheid van de bal toeneemt. Elk nieuw stadium heeft een ander tunnelontwerp, dus je zult je moeten aanpassen.

Bonussen onderweg zijn onder andere kleine ballen die kunnen worden verzameld, waardoor je kansen om te winnen of de top van het klassement te bereiken toenemen.

De ontwikkelaars hebben twee spelmodi voorzien: voor één en twee spelers. Het is tijd om een wedstrijd te houden en veel plezier te hebben. Neem de bal mee op een reis door de tunnel, verzamel bonussen en heb gewoon plezier.

Categorie

Top