Color Tunnel Run 3d

Color Tunnel Run 3d

De ontwikkelaars hebben liefhebbers van arcadespellen blij gemaakt en een nieuw tijdverdrijf aan de categorie toegevoegd. Color tunnel run 3d gaat over het passeren van een eindeloze tunnel. Hindernissen en bonussen zijn ook inbegrepen.

Hoe te spelen

Het speelveld is een kleurrijke 3D tunnel geworden. Het is de taak van de speler om de bal zo te leiden dat botsingen met obstakels en barrières worden vermeden. Om dit te doen, beweeg de bal rond de tunnelpijlen. Onderweg zullen er driedimensionale hindernissen zijn in de vorm van segmenten van de cirkel. Ze bewegen ook, dus je zult je best moeten doen om een veilige weg voor de bal te vinden.

Om te slagen in het spel niet alleen nodig om de maximale afstand te dekken, maar ook om bonussen te verzamelen langs de weg in de vorm van bliksem. Naast de punten, kun je bescherming krijgen in de vorm van een schild. De gloeiende bal kan door obstakels bewegen zonder minimale schade op te lopen. Dynamische muziek bepaalt het tempo en zet de toon voor bliksemsnelle beslissingen.

Na het spelen van een level, zal de speler zijn huidige score zien. U kunt ook vergelijken met de beste score voor het spel. Daag jezelf uit en breek je records. Als je een afleiding nodig hebt, een pauze, een verandering van activiteit, leid jezelf dan af en ga op reis met de hypersnelle bal.

Categorie

Top