Color Tunnel Rush 2

Color Tunnel Rush 2

Vul je collectie arcadespellen aan met klassiek plezier. Color tunnel rush 2 is een leuk spel dat alles te maken heeft met tunnels. De graphics en muziek doen denken aan spellen in retrostijl.

Hoe te spelen

Voor de speler opent zich een eindeloze tunnel, waardoor de kubus moet passeren. De belangrijkste taak is om een zo groot mogelijke afstand af te leggen en alle obstakels onderweg te overwinnen. Om schade en verlies van voortgang te voorkomen, beweeg de kubus door de tunnelruimte en ontwijk hindernissen.

Obstakels kunnen allerlei vormen hebben. Als de kubus botst, volgt een explosie en eindigt het spel. De speler zal opnieuw moeten beginnen.

Er zijn opties voor 1 en 2 spelers. Waarom zetten we geen wedstrijd op. Het kan worden bestuurd met de pijltjestoetsen en de A en D toetsen. In dit geval zullen er twee speelvelden op het scherm zijn. Elke speler controleert een rood of blauw blokje op zijn eigen veld.

Aan het einde van het spel kan de deelnemer zijn score bijhouden en vergelijken met eerdere prestaties.

Het plezier traint het vermogen om zich te concentreren, het traject van de beweging te kiezen. De speler zal zijn motoriek, logica en ruimtelijk redeneervermogen verbeteren en tegelijkertijd een leuke tijd hebben.

Categorie

Top