Color Tunnel

Color Tunnel

Kleurrijke spelletjes die gericht zijn op het overwinnen van obstakels en het zo snel mogelijk bereiken van het doel, trekken gebruikers aan met hun opwinding. Color tunnel entertainment zal iedereen boeien, ongeacht leeftijd of beroep.

Hoe te spelen

De taak van de speler om door een felgekleurde tunnel te gaan, langs alle obstakels op zijn pad. De taak wordt bemoeilijkt door het feit dat je zeer snel moet bewegen, respectievelijk, de reactie moet ook bliksemsnel zijn. De speler ziet alleen de tunnelruimte voor hem. Obstakels op de weg verschillen in configuratie. Dit kunnen driehoeken zijn, dwarsbalken die niet alleen onverwacht op het pad verschijnen, maar ook bewegen en de beweging scherp blokkeren.

De speler moet rekening houden met de positie of de richting van het obstakel en naar links of rechts bewegen in het doolhof. Dit kan worden gedaan met de pijltjestoetsen of de toetsen A en D.

Zodra de speler de barrière raakt, eindigt het spel en moet hij opnieuw beginnen. Elke nieuwe poging vindt plaats in een doolhof met een nieuw ontwerp. Het kan gekleurd of monochroom zijn met een grote verscheidenheid aan afbeeldingen en patronen op de muren.

De speler kan zijn snelheid op het scherm volgen en ook de afgelegde afstand zien. Zo kunt u aan het eind van de ronde het beste resultaat zien en later proberen uw record te verbeteren. Met de spatiebalk kunt u het spel pauzeren of het spel opnieuw spelen nadat u hebt verloren.

Snel rennen in een kleurrijk doolhof vereist vaardigheid, reactietijd en behendigheid.

Categorie

Top