Colorful Tunnel

Colorful Tunnel

Arcade games zijn een categorie die heel wat gebruikers heeft verenigd. Aan deze sectie is een Colorful tunnel toegevoegd, die lange tijd de aandacht trekt. Het is de hoogste tijd om plezier te hebben met geometrische vormen.

Hoe te spelen

Een eindeloze tunnel met felgekleurd design opent zich voor de speler. Het thema van het spel is geometrische vormen. Aan het begin krijgt de speler een vierkantje, dat snel vooruit begint te bewegen. Obstakels in de vorm van combinaties van vormen in de vorm van vierkanten, cirkels of driehoeken verschijnen voor de figuur. De taak van de speler is om de bewegende vorm in de juiste vorm te leiden.

Na het succesvol passeren van een obstakel verandert de vorm van de vorm. De speler moet het bewegende voorwerp zo snel mogelijk naar links en rechts bewegen met behulp van de pijltjestoetsen.

Als beloning ontvangt de speler gekleurde edelstenen.

Het spel traint de speler om de situatie zo snel mogelijk in te schatten, om informatie visueel waar te nemen en om een beslissing te nemen. De speler zal zijn concentratievermogen en fijne motoriek verbeteren. Iedereen die het vergeten is, kan ook zijn kennis van geometrische vormen opfrissen.

Een leuk, onderhoudend spel om de tijd te doden en een pauze te nemen van het studeren.

Categorie

Top