Mathnook Color Tunnel

Mathnook Color Tunnel

Wanneer geometrische vormen en arcadespellen worden gecombineerd, is het resultaat een opwindend online amusement. Mathnook color tunnel is een leuk spel waarbij je door een tunnel moet navigeren met geometrische vormen als obstakels.

Hoe te spelen

Het speelveld is een eindeloze tunnel, met grafische voorstellingen die je afleiden en je je ogen zo veel mogelijk laten spannen om niets belangrijks te missen. In het midden van het spel staat een rode kubus die door de tunnel beweegt. De kubus valt verticaal, de richting kan gecoördineerd worden. De taak van de speler is om de kubus te besturen. Om te slagen moet je zo voorzichtig mogelijk zijn om niet tegen de obstakels onderweg te botsen. Barrières in de vorm van vierkanten, rechthoeken en rechthoeken verschijnen langs de route.

Gebruik de pijlen links en rechts om de kubus te leiden. Hoe langer de afstand, hoe moeilijker het is om vol te houden. De hindernissen worden groter, en de snelheid neemt toe tot het maximum.

In de rechterhoek van het scherm zie je de cijfers die je hebt gehaald in real time. Elke succesvol voltooide hindernis voegt een punt toe aan uw totale score. Na afloop kunt u het aantal punten zien en vergelijken met de recordscore.

Categorie

Top