Stick Color Tunnels

Stick Color Tunnels

Als alle arcadespellen al veroverd zijn, is het tijd om een nieuwe te proberen. Stokkleurige tunnels ontsluiten de geheimen van tunnels, en stellen je in staat om met de Stickmen over de wereld te reizen.

Hoe te spelen

Op het scherm zie je het bewegende personage, Stickman. Het is de taak van de speler om het hoofdpersonage door de tunnel te leiden en daarbij afgronden en obstakels te vermijden. Het personage kan naar links en rechts bewegen, en ook over wegkliffen vliegen.

De ontwikkelaars presenteren verschillende thematische levels: in de stad, in de woestijn of in de besneeuwde bergen. Om nieuwe tunnels vrij te spelen, moet je alle secties in elke etappe voltooien. De speler kan zowel kiezen voor de eindeloze spelmodus als voor de optie om gebieden te verkennen. De tweede optie maakt het niet alleen mogelijk om nieuwe richtingen en wegen te ontdekken, maar ook om nieuwe personages te ontmoeten. Het is tijd om een heel team samen te stellen en erop uit te trekken in de mysterieuze tunnels van de wereld.

In de eindeloze modus kun je gouden beloningen verzamelen, vrienden vrijspelen en doorgaan met het spel. Verplaats de tunnel met de pijltjestoetsen. Houd je personage in de sprong door de omhoog-toets ingedrukt te houden.

Het plezier heeft een interessante interface en graphics, met leuke personages.

Het spel is verrukkelijk en verslavend met snelle bochten, onmiddellijke reacties en acties.

Categorie

Top