Tunnel Rush Color

Tunnel Rush Color

De ontwikkelaars hebben een andere versie van tunnelracen in petto voor fans van arcadespellen. Tunnel Rush Color is een leuk spel dat snel en snel is, maar ook zo eenvoudig mogelijk.

Hoe te spelen

Het speelveld wordt voorgesteld in de vorm van een tunnel. De speler kan van bovenaf zien wat er gebeurt. De taak van de speler is om de bewegende bal naar voren te leiden en daarbij te voorkomen dat hij tegen de tunnelmuren botst. Ook onderweg zullen er hindernissen zijn die omzeild moeten worden. Zodra de bal de witte streep raakt, is het spel afgelopen. De regels klinken niet ingewikkeld, maar de snelheid van bewegen vereist maximale concentratie van de speler. Bonusballen kunnen onderweg worden verzameld als bonussen.

Aan het eind van het spel verschijnt een score met het aantal obstakels dat is ontweken.

Om de bal te bewegen, gebruik je de muis of de touch screen gadget.

Het spel zal helpen in een file, in een wachtrij, of gewoon om de tijd te doden en de verveling te verdrijven. Met zo’n leuk spel kunt u niet alleen ontspannen, maar ook uw vaardigheden trainen: doorzettingsvermogen, concentratievermogen en ruimtelijk denken. Het spel is geschikt voor iedere gebruiker, ongeacht leeftijd en voorkeuren.

Categorie

Top