Crazy Color Tunnel

Crazy Color Tunnel

Tunnelracen heeft een plaats veroverd onder de casual games. Crazy color tunnel is een fantastische zoektocht in een ander melkwegstelsel. De deelnemers zullen niet alleen de visuele reactie, maar ook de coördinatie kunnen trainen.

Hoe te spelen

De speler bestuurt een ballonplaneet die in een baan om de planeet cirkelt. Aan het begin van het spel is het Mercurius. Om het level tot een goed einde te brengen, moet de deelnemer de bal verplaatsen en daarbij de obstakels op zijn pad ontwijken. Obstakels duiken onmiddellijk op en vereisen een onmiddellijke reactie.

Een grote verscheidenheid aan hindernissen in de vorm van scherpe bergen, cirkels die in omvang toenemen en afnemen, komt men langs de route tegen. Om een botsing te ontwijken, gebruik je de pijlen links en rechts en omhoog om een sprong te maken. De hoogte van de sprong kan worden aangepast door de toets ingedrukt te houden.

Door levels succesvol af te ronden, ontgrendel je met het aantal punten dat je scoort nieuwe banen, complexere soorten doolhoven en nieuwe planeten.
Na een botsing versplintert de ballon in kleine stukjes en moet het spel opnieuw beginnen. De vorderingen worden op het scherm bijgehouden in de vorm van een score en een puntenlijst.

Het spel zal je voor een lange tijd meeslepen. Laat je afleiden en concentreer je zoveel mogelijk op de taak die je moet doen. Heldere graphics, ruimtethema zullen alle gebruikers aanspreken.

Categorie

Top